1754 ROASTERY ESPRESSO BLEND No.2 - 70% arabica

Káva s plným tělem italského střihu, s příjemnou chutí s oříškovými tóny, které se prolínají s jemnými ovocnými tóny.

Dochuť je bez stopy hořkosti. Ideální pro přípravu každodenního espressa a ostatních oblíbených kávových nápojů.

Opravdu skvělá káva pro espresso.

 

Pokud chcete kávu namlít, vepište způsob přípravy do poznámky v posledním kroku objednávacího procesu. Kávu vám nameleme na potřebnou hrubost.

balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 388/250 388/500 388/100 Zvolte variantu
176 Kč 342 Kč 684 Kč od 176 Kč 153,04 Kč bez DPH 297,39 Kč bez DPH 594,78 Kč bez DPH od 153,04 Kč bez DPH
Kategorie: Káva
stupeň pražení: střední
oblast původu: Brazílie - arabica, Indie - robusta
typ kávy: 70% Brasil Santos Exclusive arabica, 30% India Cherry AAA robusta
období sklizně: 2022
chuťový profil: oříšky, jemný nádech ovocitosti, velmi jemná acidita
zpracování metodou: natural
vhodné pro: espresso
1754 ROASTERY ESPRESSO BLEND No.2 - 70% arabica
Novinka

1754 ROASTERY ESPRESSO BLEND No.2 - 70% arabica

Káva s plným tělem italského střihu, s příjemnou chutí s oříškovými tóny, které se prolínají s jemnými ovocnými tóny. Dochuť je bez stopy hořkosti. Ideální pro přípravu každodenního espressa a ostatních oblíbených kávových nápojů.

Mandle, jsou to první, co v šálku espressa dominuje. Veselá, ovocitá směs s dochutí karamelu.

Famózní vychytaná italská směs pro espresso, vhodné i pro alternativní přípravu.

INOVATIVNÍ METODA PRAŽENÍ KÁVY - náš stroj Typhoon Roaster

Typhoon Roaster se lidí od klasických strojů na pražení kávy, které se používají už 150 let. Zdokonaluje vzduchové pražení kávy (tzv. na fluidním loži). Tato technologie účinně praží kávová zrna a zároveň se s ní snadno pracuje.

Řešením nového vynálezu se stal VZDUCH. Pražičky Typhoon umožňují pražení kávy v proudu horkého vzduchu, v němž se kávová zrna jemně mísí a zároveň praží. Takzvané „fluidní lože“ se vytváří pomocí symetricky umístěných otvorů v bubnu. Díky intenzivnímu proudění vzduchu uvnitř pražicího prostoru jsou kávová zrna pražena rovnoměrně ze všech stran. Pražení ve fluidním loži bez kontaktu s kovovým bubnem umožňuje okamžité pražení kávy bez zdlouhavého předehřívání.

 

NAŠE PRAŽIČKA KÁVY NEMÁ OMEZENÍ

 
Kvalita pražení často závisí na výkonu, charakteristice jeho zesílení a nutnosti předehřevu. Co lze dělat s kávou, pokud máte pražičku se zvýšeným výkonem, vysokou charakteristikou zesílení a možností pražit bez předehřevu?

Díky systému s odezvou trvající jen zlomek vteřiny můžeme vytvořit jakýkoli profil pražení. Parametry systému umožňují se vyhnout zvýšené hybnosti zahřátých hmot. Tradiční bubnové pražičky používají válcové bubny z litiny k přenosu tepla na kávová zrna. Bubny akumulují velké množství tepla, a proto mají zvýšenou hybnost přenosu tepla. Pražičky Typhoon využívají horký vzduch, který nemá téměř žádnou tepelnou hybnost. Díky tomu můžeme realizovat ty nejodvážnější nápady! Vytváření profilů pražení na pražičkách Typhoon je jako komponování hudby, které závisí na vašich pocitech a fantazii!

 

 

Praženo v České Republice.

KÁVA 1754 ROASTERY 

Naše káva 1754 ROASTERY získala certifikaci Regionální produkt Moravský kras. Káva a její pražení zde má historii přes 100 let, my jsme na tuto navázali a v roce 2022 vybudovali pražírnu kávy s víkendovou kavárnou v budově s historií datovanou od roku 1754. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: